2024 Regio Noord vaarbijeenkomst

Over dit evenement

Categorie
VSRP vaarbijeenkomst
Organisator
VSRP Regio Noord
Datum
31 mei - 2 jun. 2024
Locatie
Joure - Sneekermeer

VSRP weekend Noord

31 mei, 1 en 2 juni Joure - Sneek

Uitnodiging voor deelname;

Vrijdag 31 mei leggen we met onze schepen aan in de passantenhaven van Joure. Het is een mooie en gezellige haven, die op loopafstand van het centrum van Joure ligt. Aan de haven is een leuk café/restaurant “de Oranjerie”, waar je zo van je boot naar toe loopt en uitzicht hebt op de haven en het mooie park “Heremastate”. Maar dit pas na het welkom en de presentatie van het programma om 16.30 uur. s’ Avonds zijn de winkels in het centrum open en kun je eventueel nog wat boodschappen inslaan voor het weekend, of jezelf trakteren in de ijssalon. We overnachten in de haven en vertrekken zaterdagochtend 1 juni , na de koffie en/of thee uit de bekende eigen kan, richting het Sneekermeer met een opdracht.

Voor de meesten onder ons een bekend meer, maar de tocht zal deze keer enige behendigheid, creativiteit en slimheid van de bemanning eisen. Het ontdekken van de geheimen van het Sneekermeer, Goingarijpster- en Terkaplesterpoelen zal in de opdracht opgenomen zijn.

Tussen 15.00 uur en 17.00 uur word je door de organisatie opgewacht op het starteiland in het Sneekermeer. Voor alle schepen is er een plek in de passantenhaven bij de Starttoren. Om 17.30 uur gaan we naar ‘it Foarûnder” om met elkaar te eten.

 

Voor het ochtendprogramma, op zondag 3 juni op het starteiland, zijn we de gasten van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek. We zullen kennismaken met het trainingscentrum en het Wedstrijdcentrum. Ook zal er verteld worden over alle activiteiten en de geschiedenis van deze vereniging.

Rond het middaguur sluiten we het weekend af.

De kosten voor dit weekend zijn de havengelden in Joure en op het Starteiland die per schip bij de havenmeester afgerekend kunnen worden. Voor de maaltijd in “It Foarûnder” en onkosten van dit weekend wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 25,- per persoon. De drankjes in “It Foarûnder” zijn voor eigen rekening.

Opgave voor dit weekend via de website van de VSRP https://www.vsrp.nl>bijeenkomst met vermelding van dieet, vegetarisch en veganistisch. De betaling van de eigen bijdrage € 25,- wordt gedaan bij de opgave, via toekenning van één ticket voor elk persoon die mee-eet dus voor twee personen ook twee tickets.

We rekenen weer op een gezellig, sportief en geslaagd weekend en treffen elkaar graag op 31 mei in de passantenhaven van Joure.

 

De organiserende commissie,

Sjoukje en Fabio

Jikke en Jan

Uitleg ticket invullen met tickets:

  • 1 ticket per pesoon die mee-eet

  • Bij een bestelling moet je de naam van de eerste ticket nog aanpassen.

  • Maak een mooie deelnemers lijst. Die wordt altij automatisch op alfabet gesorteerd. (als de scheepsnaam voor je naam staat, worden alle opvarenden dus bijelkaar op de lijst getoond)
  • Altijd aanpassen of invullen elke tickt met  eerst de naam van het schip waarop je (mee-)vaart; dus:  -schipnaam-  eigen  naam

  • Zo meld je elke persoon apart aan (met een eigen ticketnummer) en eigen opmerking over dieetwensen of andere bijzonderheden.

  • De lengte en breedte en het type van je schip vindt je terug bij je profiel. Dat vindt je op de website onder mijn-vsrp / profiel. onderaan zit een oranje knop om je eigen gegevens in te vullen of aan te passen. Zet de naam van je schip OOK onder personalia als nickname.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien