2024 ZomerVaarBijeenkomst Huizen

Over dit evenement

Categorie
VSRP vaarbijeenkomst
Datum
25 - 28 jul. 2024
Locatie
Huizen

VSRP Zomervaarbijeenkomst Huizen  

 

Jachthaven ’t Huizerhoofd 25 t/m 28 juli 2024 

De eerste contacten met de jachthaven ’t Huizerhoofd zijn gelegd. Voor onze schepen kunnen we beschikken over 120 meter passantensteiger voor (drie)dubbelliggen. De vrije boxen voor platbodems haaks op deze steiger kunnen ook gebruikt worden. Op de bijgaande foto is de gereserveerde steiger zichtbaar, direct tegenover het havengebouw met sanitaire voorzieningen. Voor stroom zijn er aansluitingen op de steiger. 

Voor het samenzijn en het met elkaar eten kunnen we beschikken over het restaurant en een afgeschermde ruimte in de loods. De gezelligheid gaan we samen maken. Over de activiteiten wordt nog stevig nagedacht.  

Het Admiraalzeilen en het varen van een Zeilwedstrijd op het Gooimeer zullen onderdeel van het programma zijn. We varen met verschillende schepen. Om de wedstrijd voor iedereen aantrekkelijk te maken zullen we met een rekenschema (rating) gaan werken. Alle deelnemers hebben dan een kans om te kunnen winnen. Ook kunnen er alternatieve tochten gezeild worden met opdrachten, puzzelelementen of een toeristische bestemming.  

In de loop van de dag op 25 juli zullen de schepen de haven binnen komen. Vanuit Midden Nederland en Vanuit Noord (Friesland) zijn er aanbrengtochten om in gezamenlijkheid naar Huizen te varen. Hierbij alvast de oproep om daarvoor een aantal dagen extra te reserveren. Aanmelden t.z.t. via website. 

Aan het einde van de ochtend op 28 juli zal de VSRP Zomervaarbijeenkomst afgesloten worden. 

Wanneer alle afspraken in de voorbereiding gemaakt zijn, en het programma duidelijk is, zal de vermelding op de website gedaan worden met de uitnodiging en de mogelijkheid van aanmelding. In Loefbijter 2 wordt het hele programma ook bekend gemaakt vergezeld van de uitnodiging aan alle leden voor deelname met een verwijzing naar de website voor opgave.  

Wij gaan voor het organiseren van een prachtige vaarbijeenkomst met voor iedereen wel wat leuks te doen en een fijn samenzijn. 

 

Jan de Jong     

evenementen@vsrp.nl