Regio Midden weekend te Spakenburg en Muiden

Over dit evenement

Categorie
VSRP bijeenkomst
Organisator
VSRP Regio Midden
Datum
26 - 30 mei 2023
Locatie
Spakenburg en Muiden

Regio Midden weekend te Spakenburg en Muiden

VSRP Regio Midden: van Hemelvaart naar Pinksteren verplaatst

De bekende Hemelvaartbijeenkomsten van SKVR Regio Midden gaan nu onder VSRP-vlag door! Vorig jaar hebben we al de nieuwe vlag gehesen en nieuwe deelnemers mogen begroeten. Om deelnemers de mogelijkheid te geven om ook naar Zwartsluis Onder Zeil te gaan dat tijdens het Hemelvaartweekend wordt georganiseerd, gaan we dit jaar een week later van start: in het Pinksterweekend.

Het wordt weer een gezellig evenement waarin ontmoeting en varen met onze schepen centraal staan. Deze keer zijn de locaties Spakenburg en Muiden en wordt er een afwisselend programma voorbereid. Je kunt je hiervoor nu al opgeven via de website van de VSRP of door een mailtje te sturen aan regiomidden@vsrp.nl.

Pinksterweekend vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei 2023

De bijeenkomst staat open voor alle leden van VRSP. We mikken met de locatie op mogelijke deelname van schepen en bemanningen uit de omgeving van de randmeren en het Hollandse plassengebied. Deelnemers uit andere regio’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De globale opzet is: op vrijdag 26 mei komen we eind van de middag bijeen in één van de havens van Spakenburg. Van daaruit maken we een tweedaagse vaartocht over de Randmeren en een stukje IJmeer. We brengen een bezoek aan een oude werf en er is een zeilactiviteit. We laten veel ruimte voor gezelligheid en samenzijn.

We hopen zowel oude bekenden als nieuwe deelnemers te verwelkomen!

Ook als je nog niet zeker bent van deelname, laat het ons tijdig weten, zodat we er rekening mee kunnen houden met reserveren. Via de websites van de VSRP houden we je op de hoogte met nadere informatie.

 

Hans en Marie-José van den Bosch (Bossche Bol), Cees van Oosterum en Boukje Tjepkema (Zeevonk) en Aart en Karin Jochem (Wildebol)

 

Voor vragen en inschrijven via e-mail: schipper@wildebol.nl, telefoon 06-363 112 52 (liefst ’s avonds of in het weekend)