Nieuws

Vacatures in het bestuur

Vacatures in het bestuur

In de algemene vergadering in Urk hebben Jan Duijndam en André Hoogervorst bekend gemaakt dat zij hun bestuursfunctie willen neerleggen.

Na twee jaren als evenementen-man in het bestuur heeft Jan moeten constateren dat zijn job toch moeilijk te combineren is met het bestuurswerk. Vijf à zes dagen in de week van huis laat te weinig ruimte om daar de vereiste aandacht aan te kunnen besteden.

Voor de opvolger/opvolgster van Jan zoeken we iemand die het leuk vindt om (samen met anderen) met name de jaarlijkse zomerreünie en de activiteiten bij de ALV’s te organiseren.

André doet het werk voor de website al een flink aantal jaren en nu de nieuwe website dankzij zijn inspanningen opnieuw ingericht is en tot volle tevredenheid met een geïntegreerde administratie werkt, vindt hij het moment gekomen om het stokje over te dragen.

Zijn opvolger/ster zal vooral zorgen dat de website up to date blijft en zorgt dat de aanleverde content geplaatst wordt. Creativiteit bij de vormgeving daarvan maakt het extra leuk.

Wij zouden derhalve graag ons bestuursteam versterken met twee enthousiaste leden. We vergaderen deels via Zoom/Teams, zodat we efficiënt kunnen werken. Maar daarnaast is het ook gezellig om samen plannen te maken en te realiseren.

Belangstellenden zijn uitgenodigd om contact op te nemen met de secretaris of de voorzitter.

 

Marjan Hogenbirk, Jeroen Kleen, Willem Kooijman, Rob Thuis, Frank Teurlings.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren